El TecnoCampus Mataró acull quatre conferències relacionades amb el Mobile World Congress

A pocs dies perquè comenci la cita més important del món sobre tecnologia mòbil, el Mobile World Congress, Mataró rep aquesta setmana les conferències del Mobile Week. Es tracta d'unes jornades amb ponències relacionades amb la tecnologia que enguany tindran lloc entre el 18 i el 21 de febrer a Manresa, Sant Pere de Ribes, Vic i Mataró. En Jordi Marín és el representant europeu d'una empresa americana sobre tecnologia i també un dels conferenciants del Mobile Week. La seva xerrada s'ha fet per primera vegada aquest dimarts al TecnoCampus Mataró i aprofundeix en el concepte de les ciutats intel·ligents.

Amb aquestes conferències s'acosten a la ciutadania disciplines de gran creixement com l'internet de les coses, la quàntica, els drons i les ciutats intel·ligents. Mataró té la oportunitat d'acollir aquestes xerrades gràcies a l'impuls de Gentic, una associació empresarial maresmenca oberta a tots els professionals de les TIC, les tecnologies de la informació i les comunicacions.

L'alcalde de Mataró, David Bote, ha inaugurat aquestes jornades i ha destacat el pes de la tecnologia i la innovació a la ciutat.

 

Informa: L.Barroso / E.Andrés