El TecnoCampus i l'escola GEM renoven el seu conveni de col·laboració

El TecnoCampus i l'escola GEM renoven el seu conveni de col·laboració

L'alcalde i president del patronat de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, David Bote, i el president de la Fundació del Grup d'Escoles de Mataró, Àlex Araujo, han firmat aquest dimarts l'addenda del conveni de col·laboració entre les dues fundacions per tal de fomentar les relacions educatives.

El conveni renova alguns projectes i n'afegeix de nous. L'escola GEM podrà seguir fent ús de les instal•lacions del TecnoCampus situant-'hi, per exemple, jornades pedagògiques. I per altra banda els alumnes de la universitat també seguiran fent de mentors d'alguns dels treballs de recerca dels alumnes de batxillerat de l'Escola GEM. En aquest sentit el nou conveni treballarà l'emprenedoria social a través de taller d'orientació a alumnes de 4t d'ESO. Una altra de les novetats és que les famílies del GEM podran acollir alumnes internacionals que arribin al TecnoCampus.

David Bote ha qualificat d'excel·lent notícia el conveni firmat que assegura que contribuirà en el desenvolupament de la ciutat. Un projecte de simbiosi entre escola i universitat que permetrà acostar l'oferta educativa, en aquest cas, a l'Escola GEM.

El conveni no només estableix projectes entre alumnes, sinó que també ofereix formació al professorat de l'Escola GEM per conèixer i adherir-se a les noves maneres de treballar.

 

Informa: J.Peñaranda