El TecnoCampus enceta el curs fomentant la internacionalització dels alumnes

El Tecnocampus dóna el tret de sortida al curs universitari 2017-2018. Ho fa tancant la xifra d’estudiants a 3.159 i amb un Auditori ple d’alumnes, professorat i treballadors del parc. El complex universitari i empresarial es consolida així com a una de les joies de la corona de la ciutat que vincula el món acadèmic i el món de l’empresa. Així, per aquest curs, i tal i com consta al Pla Estratègic del Tecnocampus pel 2022, s’aposta per un Pla de Recerca, fomentar la internacionalització dels alumnes i establir més aliances i sinèrgies en l’àmbit empresarial.

Per aquest curs el Tecnocampus ha ofert 18 titulacions de grau i màsters oficials. Xifres que es posen sobre la taula conjuntament amb les 122 empreses i institucions que estan allotjades al complex. Així, espai, alumnes i rendibilitat formen en aquests moments un equilibri perfecte, segons la Fundació Tecnocampus, que consideren que s’ha arribat a un nivell òptim que cal mantenir.

L’acte inaugural ha inclòs la interpretació de diferents peces musicals i la intervenció de l’escriptora mataronina Care Santos que ha reflexionat sobre l’avorriment, la creativitat i la ficció.

Informa: Marta Gómez