El TecnoCampus decreta 15 dies de classes telemàtiques per reduir els contagis de Covid-19

Ho ha acordat el Comitè Acadèmic del centre universitari, després del requeriment fet a principis de setmana el Departament de Salut i Protecció Civil a totes les universitats catalanes per reduir els contagis de Covid-19

A partir d’avui els alumnes del Tecnocampus comencen 15 dies de classes virtuals. Així ho ha acordat el Comitè Acadèmic del centre universitari, després del requeriment fet a principis de setmana el departament de Salut i Protecció Civil a totes les universitats catalanes per reduir els contagis de Covid-19. Aquest model d’educació telemàtida s’aplica a totes les classes teòriques que s’imparteixen al TecnoCampus. Les classes pràctiques i les activitats que requereixin presencialitat, però, queden excloses del model virtual.

El director general del TenocCampus, Josep Lluís Checa, explica que tot i que el curs s’ha dissenyat per garantir la màxima de les classes presencials, han cregut convenient seguir les directrius de Salut.

Buscant la màxima seguretat a les aules, aquest curs el TecnoCampus ha començat a implementar un sistema de docència híbrida, amb part dels alumnes a l’aula i l’altra a casa seguint la classe a través d’una càmera instal·lada en algunes classes. Aquest sistema ara permetrà que durant aquestes properes dues setmanes hi hagi professors que puguin fer classes on-line des de les aules.

La mesura de classes virtuals no només s’aplica al TecnoCampus, sinó que l’han adoptat totes les universitats de Catalunya.

 

Informa: S.Ruiz