El Tecnocampus col·laborarà amb el futur parc empresarial d'Alella

El Tecnocampus i Alella firmen un conveni de col•laboració pel futur parc empresarial que es preveu a Alella. Un espai de 18.000 m² d'oficines i equipament públic destinat a l'orientació, el suport a les empreses i a l'emprenedoria. Andreu Francisco, alcalde d'Alella, explica que la voluntat de la signatura del conveni és crear sinergies perquè el Tecnocampus ajudi a definir aquest nou projecte i, fins i tot, pugui arribar a establir-hi una base. 

Ja fa 15 anys que aquesta població del maresme va començar un procés de revisió del planejament urbanístic, formalitzat l'any 2014, on s'hi va incloure una àrea pensada per desenvolupar l'activitat econòmica, fugint dels models habituals de naus i zones industrials. Josep Lluís Checa, Director General del Tecnocampus, es mostra satisfet amb el conveni, ja que desenvolupa un àmbit de l'estratègia del Tecnocampus: l'orientació cap a la comarca del maresme, més enllà de la ciutat de Mataró.  

Un sector que neix per atreure i retenir talent al poble. Una de les dues potes, diu Francisco, juntament amb l'activitat vinícola, que formen la identitat d'Alella.

Informa: J.Peñaranda