El SOM amplia la formació gratuïta online

El Servei d’Ocupació de Mataró (SOM) ofereix recursos formatius gratuïts per fer des de casa. Una proposta per formar-se durant els dies de confinament a partir del material que posa a disposició diverses entitats i empreses. Si bé és cert que alguns dels recursos es poden trobar de forma permanent a la xarxa, n’hi ha que estan disponibles únicament amb motiu del coronavirus.  Es pot trobar material sobre lideratge i gestió d’equips, comunicació digital, recursos per millorar l’ocupabilitat, un microcurs de benestar emocional o, fins i tot,  programació, impressió 3D o ciberseguretat. Tot el contingut es pot consultar al catàleg de recursos formatius penjat a l’apartat d’ocupació del web de l’Ajuntament de Mataró.

Sergi Morales, Regidor d’Ocupació i Empresa assegura que ja estan treballant en un pla de reactivació econòmica per minimitzar l’impacte de la crisi quan es desactivi l’estat d’alarma. Una de les línies d’acció anirà vinculada a la formació dels col·lectius més vulnerables.

Morales ha recordat que tot i que el Servei d’Ocupació de Mataró està tancat físicament segueix operatiu a través del correu electrònic serveiocupacio@ajmataro.cat i el telèfon 937 582 131. En aquests moments busquen vacants per treballar en sectors essencials.
 

Informa: J.Peñaranda