El solar de la Casa de la Cultura i el carril bus, solucions per la manca d'aparcament

El solar on hi hauria d'anar la Casa de la Cultura es podria convertir en un espai d'aparcament gratuït amb disc horari, mentre que també s'estudia habilitar algun dels carrils bus de la ciutat perquè s'hi pugui aparcar quan no hi hagi servei. Aquests dos punts formen part de la proposta de millora que fa el govern amb la intenció dinamitzar les zones comercials i de restauració del centre de la ciutat. També seria la resposta a algunes de les reivindicacions que fa temps fan entitats que aglutinen a establiments del sector del comerç i la restauració.

Des del govern esperen que totes aquestes millores en relació a l'aparcament, puguin ser una realitat el més aviat possible. De fet, part de la proposta ja s'ha debatut al ple, i ara, ja molt més definida, haurà de ser explicada en les comissions informatives pertinents. Els principals punts de la proposta també s'han exposat a algunes de les entitats del sector, que la consideren un pas endavant per a la dinamització del centre de la ciutat.

Una proposta que també es farà extensible als barris de forma similar, en aquest cas però, pensant sobretot en els veïns.

 

Informa: A.Gual