El Saló Boda es transforma en el Bridal Maket Mataró

El 12 i 13 d’octubre Can Marfà acollirà la primera edició del Bridal Market Mataró, una versió totalment renovada del Saló Boda que aposta per un canvi de format més modern i proper: Nou nom, noves dates, nova localització i nou format. El Bridal Market vol allunyar-se de la clàssica fira del sector nuvis i celebracions i convertir la visita en una experiència on poder gaudir de showrooms, tallers, masterclass, música en directe i foodtracks. 

L’esdeveniment oferirà estands de moda nupcial i de celebració, joieria, restauració, fotografia i vídeo i decoració entre altres serveis. També es continuarà apostant per una passarel·la de la mà de MSM Models. Una de les novetat és la creació d’una targeta de punts per entrar en el sorteig d’un val de 1.000€ per gastar en les empreses exposades.

Durant els darrers anys el Saló Boda s’havia celebrat al TecnoCampus. Jordi Novo, president de Negoci Empresa Mataró, ha explicat en l’acte de presentació, que la voluntat és la d’apropar el mercat al teixit comercial de la ciutat. En aquest sentit, s’ha establert un conveni amb l’aparcament Saba per oferir abonaments del 50% als visitants. L’entrada té un cost de 3.5€ vàlid per a tot el cap de setmana. Es poden aconseguir el mateix dia a les taquilles o des del web www.bridalmm.cat

Informa: J.Peñaranda