El Rotary Club Mataró-Maresme recapta diners per un programa informàtic interhospitalari

El Rotary Club Mataró Maresme ha organitzat aquest divendres a l’hotel Atenea el sopar solidari anual, aquesta vegada per recaptar fons per un projecte entre l'hospital de Mataró i l'Institut Català d'Oncologia de Can Ruti. Es tracta d'un nou sistema informàtic que es vol instal·lar per connectar i comunicar els dos hospitals via online, de tal manera que agilitzi molts dels processos de diagnòstic del càncer.

Actualment els metges s'han de desplaçar físicament d'un hospital a l'altre per fer sessions clíniques, cosa que endarrereix molt tant el diagnòstic del pacient com la presa de decisions. En aquest projecte hi participa també el Rotary Club de Vilassar de mar, el de Badalona i el de Santa Coloma de Gramanet.

Per altra banda, en el sopar solidari es va fer entrega d'un premi de reconeixement a la trajectòria professional del difunt pintor i escultor mataroní Manel Cusachs. També rutori de l'organització.

El Rotary Club és una organització internacional que integra més de 35.000 clubs en més de 200 països i regions i impulsa projectes per millorar la vida local i també a escala mundial. El Rotary de Mataró i el maresme ja té 33 anys i actualment compta amb una vintena de socis.

 

Informa: J.Peñaranda