El quart aniversari de Can Fugarolas se celebra amb moltes activitats

Can Fugarolas celebra el seu quart aniversari amb un programa d'activitats que concentra els plats forts en el cap de setmana. La voluntat dels seus integrants amb aquests actes de celebració és obrir aquest espai a la ciutat i donar a conèixer la feina que hi fan. D'aquesta manera, es podria dinamitzar encara més l'activitat que es fa en aquest "taller de reparacions socials, culturals i sostenibles" que a hores d'ara aplega una vintena de col·lectius de sectors diversos. 

Un extens programa d'activitats que ha programat cites diverses des de dilluns i fins aquest proper diumenge. Els plats forts però, amb concerts, exhibicions, cabarets i dinars populars, tindràn lloc entre dissabte al vespre i diumenge. Activitats que els seus organitzadors han definit com a molt potents i per a tots els públics. 

Les instal·lacions de la nau que acull Can Fugarolas requereixen feina per mantenir-les al dia. L'any passat es va organitzar un Verkami per arranjar el voladís i ara cal construir una escala per accedir als pisos de dalt o arreglar instal·lacions elèctriques. L'actuació més imminent tindrà lloc d'aquí a dues setmanes i constirà en arreglar la façana.