El programa Educa+ arribarà a Rocafonda el curs vinent

El projecte Educa+ s’estendrà el curs vinent a Rocafonda. A través d’aquesta iniciativa, que va començar el curs 2018-2019 a Cerdanyola, l’Ajuntament subvenciona una trentena d’extraescolars diverses perquè totes les famílies tinguin l’opció d’apuntar els fills a aquest tipus d’activitats.  L’Institut Escola Àngela Bransuela i l’Escola Rocafonda són els centres que acolliran el projecte Educa+ en el seu primer curs a Rocafonda. En aquests dos centres es faran activitats dirigides a l’educació infantil, primària i secundària. A Cerdanyola, seran l’Institut Escola Mar Mediterrània i l’Escola Josep Montserrat els qui acullin activitat per alumnes d’infantil, primària i primer cicle de secundària. Extraescolars que estaran emmarcades en els idiomes, l’esport, la cultura i la ciència. Amb tot, l’objectiu final és afavorir la cohesió social i garantir l’equitat d’oportunitats per a tots els infants i joves. 

Mentre a Rocafonda el curs vinent serà el primer dins el programa Educa+, a Cerdanyola s’encetarà el tercer. El regidor d’Educació valora positivament els dos primers cursos del projecte que han tingut lloc només a Cerdanyola. En aquests dos primers anys, la iniciativa ha permès que més d’una cinquantena de famílies poguessin inscriure els seus fills a extraescolars.

La preinscripció virtual per a les activitats extraescolars del projecte Educa+ ja està en marxa i s’allargarà fins el 18 de setembre.

Informa: S.Ruiz