El programa ‘Reinventa’t del TCM promou la transformació digital de les empreses

tcm
Fotografia: Mataró Audiovisual

‘Reinventa't’ és el nom que rep el nou programa que posa en marxa el TecnoCampus per ajudar a les empreses a treure tot el seu potencial de negoci. Clàudia Danesi, directora d'Empresa i Emprenedoria del TecnoCampus, explica que la tecnologia ha anat avançant de manera ràpida i moltes empreses no han adoptat aquests canvis. Ara, la crisi de la Covid-19 ha accelerat aquesta necessitat de transformació i des de 'Reinventa't' volen donar-los suport amb temes com les tendències en els models de negoci, estratègies i transformació digital tant en els canals de venda com en els de provisionament per tal d'augmentar les vendes i ser, alhora, més eficients. Tot plegat sense oblidar el model de venda físic, que és un tret diferencial del comerç de proximitat de Catalunya. En aquesta primera edició el programa s'adreça als sectors de més urgència: venda al detall i indústria.
Totes aquelles empreses que en vulguin formar part, i tinguin més de 2 anys de vida, poden inscriure's a través del web del TecnoCampus. El programa formatiu constarà de 4 unitats que s'impartiran en 4 setmanes de durada.

Danesi assegura que l'economia circular és un dels grans eixos de futur i des de l'àrea d'Empresa i Economia del TecnoCampus aposten amb força perquè tots els nous models de negoci prestin atenció als objectius de desenvolupament sostenible. 

El programa Reinventa't s'emmarca dins el Pla de Reconstrucció Social i Econòmica de Mataró, que recull diverses mesures d'urgència per minimitzar l'impacte de la crisi sanitària a la ciutat.

J.Peñaranda