El president de L'Havana denuncia mal estat d'arbres i carrers al barri

Pere Sans diu a l'entrevista de Mataró Ràdio que 'abans d'acabar l'any a veure si posen un caixer a Can Marfà, La Reforma o alguna oficina buida'

El president de l'associació de veïns de l'Havana, Pere Sans, durant l'entrevista de Mataró Ràdio
El president de l'associació de veïns de l'Havana, Pere Sans, durant l'entrevista de Mataró Ràdio

El president de l'associació de veïns de l'Havana explica a l'entrevista de Mataró Ràdio que les palmeres de la plaça de l'Havana són un perill pels vianants.

PERE SANS, president associació veïns Havana.

Allà davant del Bar Reforma hi ha unes palmeres que cauen unes branques que si un dia cauen al cap d'algú farà mal. Jo ja he avisat i m'han dit que sí, que sí, però de moment no han passat.

També es queixa del mal estat d'una antiga fàbrica del Camí Ral que va ser farmàcia i també discoteca.

PERE SANS

Hi ha una xarxa a la farmàcia vella, que dic jo, que fa por passar per sota, de tanta, puc dir tanta merda? Ja fa temps que vaig avisar, ja que no poden tirar-ho a terra, que cauen pedres i tot, que el netegin

El president de l'Havana també reivindica un caixer automàtic, després que hagin tancat les tres entitats bancàries que hi havia al barri.

PERE SANS

 A veure si abans d'acabar l'any posen un caixer. S'han ajuntat varis bancs ara i a veure si entre tots poden posar un caixer. I si no, per un altre cantó. Hi ha Can Marfà, que el podrien posar allà, o el Bar Reforma, que van dir que podien deixar un tros de local. O bé aquests caixers que estan buits.

Pere Sans també denuncia el mal estat d'alguns carrers de l'Havana que, diu, no s'han arreglat en 40 anys i el mal estat general del paviment a Mataró. Ell mateix va prendre mal a cara i cos quan va caure pel mal estat de les lloses de La Riera i pensa presentar denúncia.