El Pla Jove X Mataró traça més de 170 propostes pels joves fins al 2022

La sala d’actes de la Biblioteca Antoni Comas s’ha quedat petita per acollir la presentació oficial del Pla Jove X Mataró. Un Pla que traça més de 170 propostes vinculades especialment a l’emancipació, la transformació, el benestar, el territori i la referencialitat dels joves mataronins. Ho fa en un termini de quatre anys i com que es va aprovar a l’abril del 2018, s’allargarà fins al 2022. Una eina de treball transversal i de ciutat que, segons l’Ajuntament, vol superar la lògica de les polítiques sectorials i per això, segueix la mateixa font, vol que els joves puguin desenvolupar la seva vida d’una forma autònoma i lliure com a base de la ciutat del futur. En la presentació hi ha assistit el nou regidor de Joventut, Daniel Hurtado, que ha assegurat que la importància d’aquest pla passa per la creació d’oportunitats dels joves i el fet de donar-los veu en tots els temes que els influeixen.

L’Ajuntament ha organitzat la posada en escena del Pla amb la presència de joves influents com el grup de ball D’oo Wap, el periodista i gamer Roc Massaguer, la cantant Suu i el ballarí de Break Dance Ivan Sier. Ells han pogut explicar les dificultats amb les que es troben a l’hora de tirar endavant la seva feina i quines oportunitats han tingut per aconseguir-ho. Segons Hurtado, entre tots els temes que preocupen els joves, la ciutat de Mataró ha de centrar-se en l’habitatge i l’ocupació, que creu que és el més important.

S’ha aprofitat l’acte per presentar la nova imatge de Joventut i els nous comptes de Facebook i Instagram d’aquesta secció a les xarxes socials.

Informa: M.Gómez