El novè curs de l'Escola Municipal de Música comença amb dues noves seus

Ahir, dijous, va tenir lloc la presentació del nou curs de l'Escola Municipal de Música de Mataró que compta amb 1.768 alumnes. La xifra pot variar perquè fins a Setmana Santa hi ha matrícula viva. La presentació  del 9è curs de l’Escola Municipal de Música de Mataró es va dur a terme amb Miquel Àngel Vadell, Joan Fargas i Laia Serra, abans d'un assaig del grup "Golden Gospel Choir". L’Escola Municipal de Música de Mataró és un servei educatiu i cultural públic que incorpora la innovació educativa, des dels punts de vista organitzatiu i pedagògic com un valor afegit del centre. Aquest pas és un avanç més en "el somni de què algun dia l'Escola tingui una gran seu on la major part de la formació instrumental pugui passar allà", explica Fargas.

La EMMM compta la seu central des d'on fan la gestió i d'on faran l'atenció al públic, també hi fan la música de 0 a 3 anys; les dues seus d'instruments, i les 7 escoles de primària on fan iniciació   i el grup de tres anys. D'altra banda, a l'Escola Marta Mata, Germanes Bartomeu i, Camí del Mig, fan el projecte d'escoles orquestrals i, en 7 escoles i 2 instituts el projecte Música Acció. Per fer tot això, una de les àrees que s'està consolidant és l'àrea de Música i Comunitat, que és d'on sorgeixen els projectes d'Escoles Orquestrals, Música Acció i Golden Gospel Choir.

Un espai de convivència, que té com a idea trobar-se i convertir-se en una Orquestra Simfònica i, que a partir de tot el treball realitzat, finalitzar amb una mostra de tot el que han fet.

Informa: M. Mir