El NEM programa activitats nadalenques per convertir les compres en experiències

Convertir anar de compres durant aquests dies en una experiència pels mataronins i visitants. Aquest és l’objectiu de la programació d’activitats que promou el NEM, Negoci Empresa Mataró, per aquestes festes de Nadal. Així ho ha explicat Josep Amador, tècnic del NEM, en una entrevista al programa El Mirador. La programació s’ha creat pensant en tots els membres de la família, des dels més petits als més grans, amb activitats que siguin atractives per a tots. Actuacions musicals, un parc d’atraccions, un tió o una escudella solidària són les propostes de l’entitat per atraure públic i fidelitzar compradors. Com explica Amador, es tracta d’oferir un entorn agradable per convertir la compra en una experiència.

Moltes de les activitats estan orientades a un públic infantil, però també, han buscat tenir una vessant solidària. Per això, aquest dissabte es farà una escudella solidària a la Plaça Gran per recaptar fons per a la Marató de TV3, aquest any dedicada a les malalties minoritàries. Així, també el Tió Gegant del dia 20 serà solidari i es farà en col·laboració amb Càritas Interparroquial.

Una de les novetats d’aquest anys és la recuperació d’una ludoteca que estarà oberta des dels 23 de desembre fins el 7 de gener. Estarà ubicada al MOMS de la Muralla de Sant Llorenç.

Informa: C.Salad

Tags: