El Nadal es torna a il·luminar fora del centre de Mataró

enllumenat Nadal

L’encesa dels llums de Nadal marca l’inici de la campanya nadalenca i la instauració de l’esperit d’aquestes dates. Dissabte a la tarda es va fer la inauguració oficial de l’enllumenat que, per segon any consecutiu, s’estén més enllà del centre de la ciutat. Com ja va passar l’any 2017, l’Ajuntament fa una aposta per promocionar els eixos comercials dels diversos barris de la ciutat. Així, a més dels carrers del centre: la Riera, carrer Barcelona, Plaça de Santa Maria, Plaça Xica o Plaça Gran; també s’han instal•lat llums als barris de Cerdanyola, Rocafonda i a Peremàs-Esmandies. Una forma, ha argumentat la regidora de Desenvolupament Econòmic, Núria Moreno, de potenciar el comerç incremenant l’atractivitat dels carrers de Mataró amb més enllumenat durant aquest període. 

En el mateix sentit, el president de la Unió de Botiguers, Jordi Novo, va destacar durant la inauguració la promoció dels diversos barris de Mataró. Per Novo, el fet que l’Ajuntament es faci càrrec del lloguer i manteniment de l’enllumenat nadalenc de la ciutat és l’acompliment d’una vella reivindicació del sector del comerç. 

La inauguració oficial dels llums que engalanen els carrers de Mataró es va fer en el marc d’un acte que va comptar amb un espectacle de màgia de David El Mag i la participació dels alumnes de l’escola de Dansa Asrai. Aquest enllumenat es mantindrà fins després de Reis, un cop es doni per tancada la campanya de Nadal a la ciutat.

Informa: C.Salad/ J.Masriera