×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

El Museu Arxiu de Santa Maria celebra el 40è aniversari de la revista Fulls

La sala d’actes del Museu Arxiu de Santa Maria va acollir ahir al vespre l’acte de celebració del 40è aniversari de la revista Fulls. Durant aquest acte també es va presentar el número 121, que compta amb els estudis de Joan Comellas, Ruth Garcia i Nicolau Guanyabens. Per commemorar la història de la revista es va llegir una selecció dels seus fragments més significatius i es va exposar un cartró de Les Santes d’època barroca.

Fulls del Museu Arxiu de Santa Maria és una revista de divulgació històrica nascuda l'abril de 1978. Publica estudis sobre Mataró o el Maresme i també difon documentació i fotografies de l’Entitat. Al llarg de la seva història ha acumulat més de 500 articles inèdits de més de 190 col·laboradors, sempre enfocats en la originalitat i en servir com a punt de partida per a estudis posteriors.

La revista Fulls és ja una plataforma d’intercanvi de coneixements, i per això es va convidar, entre d’altres, als socis del Museu Arxiu, als autors dels estudis que s’han realitzat al llarg d’aquests 40 anys, als mecenes que han permès la seva sortida i a membres de l’Ajuntament i la Generalitat.

 

Informa: L.Barroso