El Mataró Bus circula amb el missatge "Tot anirà bé”

El Mataró Bus circula amb el missatge "Tot anirà bé”

Els autobusos de Mataró circulen des de fa dies amb el missatge "Tot anirà bé". Una iniciativa de l'empresa de publicitat Fermalli Maresme per omplir amb un missatge positiu per a la ciutadania tots aquells buits publicitaris que havien sorgit a conseqüència de l'aturada generalitzada de l'activitat econòmica. Francesc Avellaneda, Gerent del Mataró Bus, explica que es tracte d'un gest altruista per donar ànims a la població.

En aquesta situació en què Avellaneda diu que hem d'ajudar i ser ajudats Mataró Bus també ha posat a disposició dels sectors de la ciutat que ho necessitin el seu canó d'ozó, que utilitzen des de fa més de 15 anys per desinfectar els autobusos. De moment el servei de Taxi de la ciutat ja n'està fent ús. Passen per la cotxera uns 20 taxis diaris. Un flux que permet que a la setmana s'hagi pogut desinfectar tota la flota de taxis de Mataró.

Aquest sistema de desinfecció consisteix a col·locar el canó d'ozó dins del vehicle amb les portes i finestres tancades. Quan es desprèn el gas converteix l'oxigen de l'interior del vehicle (O2) en Ozó (O3). Un procés d'oxidació que elimina bacteris i virus entre altres microorganismes.

Informa: J.Peñaranda