El Mataró bus activa l'horari d'estiu

Des d'avui ja ha entrat en vigor el nou canvi d'horaris del Mataró Bus. Des d’aquest divendres comença a funcionar igual que ho fa durant els mesos d'estiu. Tot plegat per reduir la freqüència del servei tal com mana l'estat d'alarma. Es pot consultar com afecta aquest nou horari a cada línia en concret des de la pàgina web, l'App del Mataró Bus i des de totes les parades físiques. L'horari d'estiu està senyalitzat amb el color vainilla i els dissabtes i festius es mantenen tal com fins ara.

Amb aquest canvi d'horari es garantirà un 67% del servei i s'aplicaran altres mesures per prevenir el contagi del virus, com reduir l'aforament de vehicles a 1/3 de la seva capacitat, entrar a l'autobús per la porta del darrere, mantenir la distància de seguretat entre passatgers deixant sempre un espai entre seients i no utilitzar les dues primeres files, per respectar la distància respecte el conductor. Des del 14 de març s'han aplicat mesures extraordinàries de desinfecció i higiene a tota la flota de vehicles del Mataró Bus i s'ha deixat de cobrar en efectiu dins dels vehicles limitant el servei a l'ús exclusiu de títols.

L'empresa de transport AVANZA recorda que l'atenció al públic es realitzarà de forma telefònica o per correu electrònic i desaconsella viatjar excepte per raons inajornables.

Informa: J.Peñaranda