×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

El Maresme, una de les destinacions turístiques preferides a l'estiu

El maresme es reafirma com una de les apostes turístiques preferides durant l'estiu. I és que durant el mes de juliol el Maresme ha estat la comarca de la província de Barcelona, sense comptar el barcelonès, amb més ocupació hotelera. Segons l'última enquesta flaix de la Diputació de Barcelona, el maresme ha tancat el mes de juliol amb el 86.3% de places hoteleres ocupades. El que suposa un increment de 0.8 punts respecte les dades obtingudes el juliol de l'any passat. Per sota de la comarca del Maresme se situa el Vallès Occidental, el Garraf i el Baix Llobregat, totes tres també amb valors per sobre del 80%. Les xifres més altes dels últims 10 anys. Tot i que les dades tan sols mostren els nivells d'ocupació dels establiments sembla que s'apunta cap a un creixement moderat de l'activitat turística respecta l'any passat. 

El turisme internacional segueix donant bons resultats aquest primers sis mesos del 2019, per contra el turisme nacional ha patit davallades en aquest període. Pel que fa la mitjana d'ocupació al juliol en els establiments de càmping,la marca Costa Barcelona, que inclou el Maresme, el Baix Llobregat, el Garraf, l'Alt Penedès, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental, ha augmentat en 1.2 punts respecte al valor registrat l'any passat.

Informa: J.Peñaranda