El Maresme, retratat a les xarxes en el 6è aniversari del BCN Travel Bloggers

blogger

El Maresme s’ha vist envaït aquest cap de setmana per uns 150 blogguers de Catalunya, que han fotografiat i penjat a les xarxes diversos racons de la comarca, com ara el Balneari d’en Titus a Arenys de Mar o el Museu de l’Estampació de Premià de Mar, passant per la zona costanera. Una trobada que s’emmarca en el 6è aniversari de l’associació BCN Travel Bloggers, amb persones que actualment promouen més de 60 blogs de viatge, i que s’ha celebrat per primer cop al Maresme.

L’objectiu, tal i com explica el responsable del Consorci de Tursime del Maresme, Joaquim Arnó, és donar la màxima visibilitat de tota l’oferta turística del Maresme, des de visites a jaciments o a museus, fins a rutes culturals, activitats nàutiques, de golf o wellness, entre altres.

Es pretén potenciar el Maresme com a destinació turística de proximitat i sostenible, millorant el posicionament on-line a través del contingut web i a les xarxes socials. Una feina que ningú fa millor que un blogger, a qui BCN Travel Bloggers dona la formació necessària. Ho ha explicat la Presidenta de BCN Travel Bloggers, Gemma Santiago.

Per primera vegada, tota una comarca ha estat escollida com a destinació per a la celebració de l’aniversari de l’associació, un esdeveniment que tindrà una gran repercussió a les xarxes i que compta també amb patrocinadors de renom internacional com són Alsa, B the travel brand, Intermundial, RENFE-SNCF, KLM, Irlanda, Olympus o Ria i el suport de la Diputació de Barcelona.

Informa: O.Debat/ J.Méndez