El Maig Intercultural celebra cinc anys

Cartell Maig Intercultural 2018

Mataró celebra aquest any la cinquena edició del Maig Intercultural. Una vintena d’actes que formen un programa molt participat per entitats i àmbits diversos en motiu del Dia Internacional  de la Diversitat Cultural.  Una cita que aquest any com a novetat destaca la salut com a temàtica central i organitza diversos actes vinculats amb aquesta qüestió. La tècnica de ciutadania i convivència, Laia de Balanzó, explica que s’ha escollit la salut perquè des del vessant intercultural Mataró és pionera tant a nivell de Catalunya, de l’estat i europeu.

Una vintena d’activitats s’emmarquen en aquest Maig Intercultural. Propostes per a tots els gustos i edats, entre les que hi trobem hores del conte, una mostra intercultural, una festa intercultural, presentació d’un llibre o una taula de debat, entre moltes d’altres. En aquesta darrera edició la voluntat és que es puguin consolidar temàtiques diferenciades per posar el focus en les diverses edicions i també a la llarga aconseguir dissoldre el Maig Intercultural com a programa d’actes perquè a la pràctica se celebri cada dia de l’any.

El Maig intercultural posa l’èmfasi també a les activitats pensades per als més menuts, com la Matinal del Jocs del món, que com cada any convida als infants a conèixer com es juga a diferents punts del planeta.

 

Informa: C.Sánchez