El món cinematogràfic reprèn l'activitat amb força

Diferents punts de Mataró s'han convertit darrerament en sets de rodatge. I és que després del confinament, l'audiovisual ha arrencat amb força i a Mataró s'ha notat. Plataformes com Netflix, HBO, Amazon o Movistar no han fet més que créixer i captar abonats, el que es tradueix en una clara necessitat de generar contingut nou i, alhora, de seguir amb aquelles produccions que s'havien quedat a mitges. Ho explica Albert Roca, responsable de la Maresme Film Comission.

Només la setmana passada Mataró va acollir 6 produccions, tant d'espots publicitaris com de sèries o pel·lícules d'aquestes grans plataformes. Roca explica que l'atractiu principal de la ciutat és que està a prop de Barcelona i que té la versatilitat d'actuar com a poble i ciutat.

Des de la creació de la Maresme Film Comission ara fa dos anys, les produccions a Mataró i a la comarca s'han gairebé triplicat. La Film Comission actua com a pol d'atracció per les productores i els facilita les gestions de permisos i tràmits per rodar en una localització determinada. 

De cara els mesos vinents es preveu que es filmi a la comarca la sèrie 'Vida Perfecta' de Leticia Dolera, Las leyes de la frontera de Daniel Monzón i una pel·lícula sobre 'Open Arms' dirigida per Marcel Barrena.