El Llibre Gegant de Contes omple l'Escola Santa Anna d'històries i il·lustracions

Infants i adults van omplir aquest diumenge el pavelló de l’Escola Santa Anna en motiu de la 43a edició del Llibre Gegant de Contes. Un acte que aquest any canviava de lloc: del Pati del Cafè Nou a la plaça de Santa Anna. L’amenaça de pluja, però, va obligar a que s’acabés optant pel pavelló de l’Escola Santa Anna. Entre les 12 i les 14h del migdia, una vintena d’il·lustradors van dibuixar i pintar les històries que els van explicar els nens i nenes de la ciutat. Unes històries que s’acabaran recollint en el Llibre Gegant d’aquest 2019, com explica Neus Pinart, membre de l'organització del Llibre Gegant de Contes.

Al Llibre Gegant de Contes 2019 tampoc hi ha faltat ni el Drac ni el Dragalió. A 2/4 de 12 del migdia va començar el Correconte amb el que el Drac i el Dragalió van portar el seu propi conte en cercavila des de la plaça Xica fins a l’Escola Santa Anna. Allà, la il·lustradora mataronina Lara Sánchez es va encarregar de traslladar la història a un mural de 2 metres per 2 metres. Una iniciativa, la d’aquest gran mural, que va començar l’any passat de la mà de l’artista Rubén Bravo. El propi Bravo entregava aquest diumenge el mural que va pintar l’any passat a l’Escola Camí del Mig.

Amb el Llibre Gegant de Contes d’aquest diumenge s’ha posat el punt i final al programa d’actes de Sant Jordi d’aquest 2019.

Informa: S.Ruiz