×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

El Gremi d’Hostaleria i Turisme, en desacord amb la reducció horària de les terrasses a Mataró

terrasses

El Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme es mostra decebut per les mesures que ha implementat l’Ajuntament de Mataró en relació amb les terrasses. A través d’un comunicat afirmen que aquestes són “restrictives i contradictòries” i lamenten que el Gremi no hagi estat consultat prèviament ni assistit a cap reunió prèvia per debatre les qüestions tècniques del Decret municipal. En aquest sentit, lamenten que l’Ajuntament de Mataró hagi reduït de forma genèrica l’horari de terrasses, havent de tancar cada dia a les 23h, quan les terrasses són en aquesta fase 1 l’únic espai que  tenen els establiments per poder facturar i començar a recuperar les pèrdues econòmiques provocades per la covid-19.

En el seu comunicat el Gremi recorda que la competència en matèria de regulació de terrasses està en mans de l’Ajuntament de Mataró, i que l’Ordenança de Terrasses permet obrir entre el 15 d’abril i el 14 d’octubre les terrasses entre  les 08 del matí les 12 de la nit, i els caps de setmana entre les 08 del matí  les 01 hores de la nit. Consideren que la restricció que aplica ara l’ajuntament “genera incongruències i greuges comparatius entre negocis”.

Per la seva banda l’ajuntament afirma que s’ha decidit limitar l’horari de les terrasses fins les 11 de la nit, perquè és l’hora màxima de mobilitat que determina l’estat d’alarma.

Informa: A.Gual