El Gran Recapte necessita amb urgència 1000 voluntaris al Maresme

Gran Recapte

El Banc d'Aliments necessita amb urgència 1000 voluntaris al Maresme pel Gran Recapte que se celebra a finals del mes de novembre. Els propers 30 de novembre i 1 de desembre es portarà a terme aquesta campanya a Catalunya i al Maresme. A la comarca, l’organització es marca com a objectiu 2500 voluntaris per a 150 punts de recollida disponibles. Tal i com explica un dels responsables del Gran Recapte al Maresme, Quico Cusí, els dos grans objectius prioritaris de l’acció són d’una banda, reunir menjar per a cobrir les necessitats dels maresmencs en situació de pobresa durant els propers 3 mesos i, de l’altra, sensibilitzar la població sobre el problema.

La presentació s’ha portat a terme dimarts al matí al centre de suport alimentari l’Entorn. Els responsables del Banc dels Aliments han remarcat que, com cada any, tot el menjar recollit es destinarà a persones necessitades del Maresme, unes persones que ja podran beneficiar-se d’aquest ajut el dimarts següent a la celebració del Gran Recapte.

La desena edició del Gran Recapte compta amb dues novetats. D’una banda la lluita contra el plàstic, amb unes bosses ecològiques que es repartiran en els punts de recollida. També a partir d’aquest any i a través del web del Gran Recapte es podran fer donacions online, una opció que oferiran la majoria dels grans supermercats.

Informa: O.Debat