×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

El documental Les Resilients torna a Mataró en el marc del Dia de la Dona

El documental Les Resilients s’ha pogut tornar a veure aquest divendres pel Dia de la Dona. L’audiovisual, que es va estrenar a l’octubre, ja porta gairebé una vintena de projeccions i durant aquest mes de març se’n preveuen una vintena més.  Cristina Madrid, directora del documental, explica que estan molt contents de l’acollida que ha tingut i de l’afluència de gent que ha passat pel Foment Mataroní en aquesta nova projecció. Tot i això Madrid lamenta que durant el mes de març hagin tingut pràcticament la mateixa quantitat de projeccions que en 4 mesos. Per això demana que se’ls programi, se’ls escolti i se’ls tingui en compte durant tot l’any.

Per la seva banda Joan Salicrú, membre de Clack, assegura que aquest és el documental que ha tingut més bona recepció dels que han fet des de la productora. De fet el mes de novembre van rebre el premi Talent Jove de l’In-Edit Festival, el primer de Clack i que ja ambicionaven després del gran èxit de la campanya de Verkami.

Les Resilients retrata l’escena musical feminista a través de quatre bandes liderades per dones de diferents estils musicals: Clara Peya, Roba Estesa, Tribade i The Sey Sisters. Quatre grups que demanen pas dins el sector amb igualtat de condicions.

Informa: J.Peñaranda