El docent de Santa Anna Manel Trenchs nomenat 8è millor professor de l'estat

El professor de l'Escola Pia Santa Anna de Mataró, Manel Trenchs, ha estat reconegut com el 8è millor professor de secundària i batxillerat de tot l'estat aquest 2017. Es tracta d'un reconeixement de la primera edició dels premis Educa Abanca. De manera anònima, professors, alumnes o ex alumnes podien presentar la candidatura. Les activitats dins i fora de l'aula, la documentació que les recolza o la influència en tallers fora de l'escola són alguns dels criteris que han ajudat a l'organització del certamen a classificar els millors professors de l'estat.

Un dels trets diferencials de la docència de Manel Trenchs és l'ús de la tecnologia a les aules. Segons ha explicat "la tecnologia no és la solució però representa un suport molt interessant per a la millora de la pràctica educativa". Trenchs assenyala que aquests beneficis es veuen reflectits tan a dins com a fora de l'aula.

Manel Trenchs es professor d'història de l'art a Batxillerat a l'Escola Pia Santa Anna de Mataró i s'encarrega de preparar als alumnes per la selectivitat en aquesta matèria.

Informa: C.Sánchez