×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

El CUAP El Maresme serà una realitat l’abril del 2021

Comencen les obres del Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) El Maresme. Ho han fet aquest dijous 1 de juliol amb la voluntat de reformar diferents espais per acollir aquest centre d’urgències amb abast supramunicipal. De fet, atendrà a les poblacions del Baix Maresme i del Maresme Central.

Les obres es duran a terme a bona part de la planta baixa de l’edifici on es troba ara el Centre d’Atenció Primària (CAP) El Maresme i suposa la modificació total de la distribució de l’àrea afectada, generant també un nou accés al centre pel passatge d’Antoni Díaz Conde. Aquest nou accés servirà per diferenciar l’entrada al CAP de la del CUAP. La nova porta també permetrà garantir l’entrada de lliteres dels qui arriben en ambulància. Precisament en aquest passatge on es farà l’accés, s’hi implantarà un espai reservat a l’aturada d’aquests vehicles de transport sanitari.

Una reforma que es produirà en una superfície interior de 578,40 metres quadrats i que permetrà crear un vestíbul nou, la sala d’espera, el distribuïdor i la sortida d’emergència de manera seqüencial i amb dues parts molt diferenciades: la part assistencial de consultes de triatge, especialitzades i d’atenció immediata i la part assistencial del box d’emergències i la sala d’observació, on hi haurà també les dependències del personal sanitari.

Les obres es preveu que finalitzin l’abril del 2021 i tinguin un cost total d’1.166.295 euros.

Informa: M.Gómez