El Consell Comarcal del Maresme presenta una campanya per facilitar l’accés al lloguer d’un habitatge

Fa pocs dies l’Ajuntament de Mataró movia fitxa en matèria d’habitatge. D’una banda, es van acollir a la nova llei per regular els preus del mercat del lloguer; i de l’altra, van anunciar la posada en marxa del Servei Integral de Protecció d’Habitatge.

Pel que fa a la comarca, el Consell Comarcal del Maresme també ha volgut fer un pas endavant per fer front a la dificultat d’accedir a un habitatge. És per això que aquest dijous s’ha presentat a les instal·lacions del TecnoCampus una campanya titulada ‘Llogant el teu pis, guanyes’. L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar un impuls a la borsa d’habitatge del propi consell.

Després d’un any elaborant la campanya, aquesta havia de veure la llum a la primavera. El coronavirus però, va impedir la seva presentació. Ara, després de mesos convivint amb la crisi sanitària, aquest projecte s’ha fet més necessari que mai ja que els motius que van propiciar la seva creació s’han multiplicat.

La campanya està dirigida a 25 dels 30 municipis que integren la comarca del Maresme. Els 5 que no estan inclosos, entre els quals s’hi troba Mataró, és perquè disposen d’una política i una oficina d’habitatge independents de les comarcals.

Informa: L.Sanmiquel / J.Monfort