El Consell Comarcal del Maresme celebra 30 anys donant servei als municipis

El Consell Comarcal del Maresme celebra trenta anys, reivindicant el seu paper com a ens supramunicipal. El del Maresme, és un dels consells comarcals que rep més inversió de tot Catalunya, amb un pressupost de més de 38 milions d'euros. En total ofereix 58 serveis als 30 municipis que conformen la comarca. Mataró, al ser el més gran, només se'n beneficia de 25 i de forma mancomunada, però per altres localitats més petites, els serveis que ofereix, ja sigui a nivell de Serveis Socials o Servei d'Ocupació, entre molts d'altres, els són imprescindibles per poder tirar endavant com a administració municipal. 

Aquest passat dimarts el CCM va celebrar una trobada amb representats polítics, treballadors i premsa, que va simbolitzar l'inici de la celebració d'aquest aniversari. En aquest sentit, es volen programar actes al llarg de tot l'any relacionats amb alguns dels temes centrals que ocupen el dia a dia de l'ens: medi ambient, ocupació o plans d'igualtat.

Com a primer acte s'ha organitzat aquest proper divendres, a les 7 del vespre, a l’Arxiu Comarcal de Can Palauet, l'acte "Dones i política. La veu de les alcaldesses del Maresme". Una xerrada que vol posar en valor el paper de la dona a la política.

 

Informa: A.Gual/ O.Debat