El concurs 'Mataró Floreix' engalana la ciutat amb diferents espais enjardinats

S'ha fet en el marc de la Setmana de la Natura on també s'hi han sumat altres activitats com és el cas del primer concurs floral d'aparadors a la ciutat.

Imatge: Mataró Audiovisual

El concurs Mataró Floreix, s'ha convertit en el principal reclam de l'actual edició de la Setmana de la Natura a la ciutat. Jardiners, floristes o viveristes són alguns dels representants que enguany s'han encarregat d'enjardinar diferents espais emblemàtics del municipi, com la Nau Gaudí ola Casa Coll i Regàs.

La iniciativa, organitzada per l'Associació Sempervivens, s'inspira en el 'Girona, Temps de flors' i té com a objectiu promoure l'activitat comercial i empresarial del sector de la planta i la flor del nostre territori. Una voluntat a la qual també s'hi sumen els més de 30 establiments de la ciutat que des d'aquest cap de setmana participen en el primer concurs floral d'aparadors a la capital del Maresme.

Així ens explica aquesta iniciativa Xavier Martin, president de l'associació Negoci Empresa Mataró, que enguany organitza aquest certamen.

És la filosofia que portem des de NEM, sumar i donar força a la ciutat i fer de la marca Mataró una marca molt atractiva.

Tot i que l'esdeveniment ja està en marxa des d'aquest divendres les botigues que encara no hagin decorat amb flors els seus aparadors disposaran fins al pròxim diumenge 6 de juny per fer-ho.