×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

El Col•legi Cor de Maria celebra el 15è aniversari dels seus gegants

Gegants Cor de Maria

L’escola Cor de Maria de Mataró ha celebrat aquest diumenge el quinzè aniversari de dos dels seus gegants, en Joaquim i la Maria, amb una cercavila que ha comptat amb la col·laboració d’altres colles geganteres de la ciutat. A la celebració s’ha afegit, per descomptat, en Pau, un gegantó més petit i més jove – és del 2011- però que també va ser creat per alumnes del centre educatiu. 

La parella de gegants van ser modelada l’any 2004 per estudiants de quart de Secundària dins l'àrea d'Educació Visual i Plàstica, després d’un procés de creació en el qual es va implicar pràcticament tota l’escola. En Joaquim, anomenat així en record del fundador de la congregació Cor de Maria, Joaquim Masmitjà, és des d’aleshores el representant dels estudiants d’Infantil i Primària del centre, mentre que la Maria representa una alumna de Secundària.

La cercavila de diumenge s’ha desenvolupat pel centre de Mataró amb el suport d’altres colles geganteres locals. Així, s’hi ha pogut veure ballant amb en Joaquim, la Maria i en Pau els gegants d’altres centres educatius com Valldemia o Santa Anna i de barris com l’Havana, el Cros i la Llàntia.

Informen: B. Doñate / P.Villà