El Cirera Rock es consolida amb 28 anys de trajectòria

Aquest vespre a les 21h se celebra el ja consolidat Cirera Rock. Enguany el concurs de música novell, emmarcat dins les Festes del barri de Cirera, arriba a la seva 28 edició i gairebé 100 grups d'arreu del país s'han inscrit. Després que el jurat de la competició hagi escoltat tot el material només 6 grups han estat seleccionats per participar i optar a poder guanyar 500€ en metàl·lic. 

Els 6 conjunts novells que han estat seleccionats, disposaran de 30 min per interpretar un mínim de 3 cançons al Pati de l'Escola de Cirera. Aquestes 6 bandes són, Umbral de La Garriga, els valencians Nuclear Winter, un grup de casa Sweet Silence, des de Cornellà Delito Sonoro, Proyecto Hata vinguts des de la capital i els Failovers de Girona. El jurat que decidirà el guanyador que s'emportarà el premi i els tres finalistes que tindran l'oportunitat d'actuar al local Rock & Apples de Calella de Mar, està format un membre del Servei de Joventut de l'Ajuntament, un de la Casa de la Música Popular, personal del moviment Musical del Maresme i diversos membres de la comissió de festes de Cirera.

Després de conèixer el guanyador, a les 12 de la nit el concurs finalitzarà amb l'actuació de l'agrupació convidada, La Banda Trapera del Rio. 

Informa: L.Fernández