El CEO de la Fundació Maresme vol seguir creixent

Fundació Maresme
Fotografia: Mataró Audiovisual

El CEO de la Fundació Maresme estudia expandir la seva activitat a més àrees de treball. En el marc del Pla Estratègic 2022 la Fundació Maresme pretén parar atenció a les necessitats en diverses àrees econòmiques que puguin ser rendible i que, per tant, puguin generar llocs de treball als nois i noies amb discapacitat. Segons ha explicat la directora gerent del CEO de la Fundació Maresme, Carme Martí, la voluntat és seguir creixent sota els paràmetres de la sostenibilitat econòmica i mantenint la missió del projecte que és generar més ocupació per a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Perseverança, compromís i sobretot creure’s el projecte. Són les claus que apunta Carme Martí com a punt de partida per l’èxit del CEO del Maresme. Un èxit que els ha fet mereixedors recentment del premi FAGEM 2018 a la millor trajectòria empresarial, en el marc de la 11ª Nit de l’Empresariat del Maresme.

Amb més de 30 anys de trajectòria el CEO del Maresme dona feina a unes 270 persones, el 75 per cent d’elles amb discapacitat intel·lectual. En aquestes tres dècades ha anat ampliant amb gran èxit les seves àrees de treball i a dia d’avui compta amb àmbits tan diversos com la jardineria, els manipulats, la neteja, la recollida selectiva de residus, entre d’altres.

 

Informa: C.Sánchez