El centre de Mataró s'omple d'activitats culturals

El centre neuràlgic de Mataró s'ha omplert aquest dissabte d'activitats culturals de tota mena amb la voluntat de reactivar La Riera i recuperar-la com un espai on poder passejar, comprar, o bé, prendre alguna cosa.

Les activitats han començat a les 11 del matí amb la Marxing band. A les 12 del migdia s'ha fet un concert vermut amb Cece Giannotti i el grup Apres Minuit a l'altura del carrer Argentona. Han sonat cançons pròpies i versions personals de temes clàssics i contemporanis del folk, el pop i el rock.

A la tarda, diverses escoles de dansa de la ciutat han participat en la 'Riera Dansa', oferint píndoles de ball de diferents disciplines, accions en moviment i masterclass.

Per altra banda s'han decorat els establiments associats a Negoci Empresa Mataró (NEM), pel dia dels enamorats i s'ha fet un sorteig per Instagram. Mònica Masramon, propietària de la botiga Masley & Leymans, demana a la gent que s'enamori del comerç local que són, diu, els que donen vida a les ciutats i mouen a la gent.

L'esdeveniment ha estat tirat endavant per Fem Centre, el Pla d'Impuls al Centre de Mataró, que ha posat en marxa recentment noves mesures a La Riera i els seus entorns per regular la mobilitat amb la voluntat, precisament, de recuperar el centre per a la trobada, la cultura i les persones.

Informa: J.Peñaranda