El Castell de focs aplega a més de 20.000 persones al passeig marítim

Unes 20.000 persones van ser ahir al vespre al passaig marítim de Mataró per veure el Castell de focs de les Santes. Tot i que la previsió de pluja havia obligat a l'organització a canviar-lo de dia i passar-lo al 28, molta gent es va apropar fins a primera línea de mar a veure aquest espectacle pirotècnic. Més de 600 quilos de polvora van permetre que l'espectacles es pogués veure des de tot arreu. Llums, colors i formes diverses que van fer gaudir als espectadors, que una vegada més van sortir contents de l'espectacle. Alguns afirmant que el castell de focs d'aquest any era millor que el de l'any passat i altres recordant que els havia agradat més en edicions passades.

El canvi de data va ser un dels trets distintius del castell de focs d'aquest any. La previsió de pluja va obligar a passar aquest espectacle pirotècnic al dia 28, per tal d'assegurar que es podrien fer. Tot i qu el canvi de dissabte a diumenge, perjudicava a tots aquells que treballaven el dia segünet, tots coincidien a l'afirmar que la decisió de canviar l'acte de data va ser encertada.

El castell de focs va començar puntualment a les 11 de la nit. Aquest any va conicidir amb els no n'hi ha prou i els requsits de festa major, entre d'altres. Una nit amb una oferta ben diversa.

Informa: A.Gual