El Casalet ofereix jocs i àpats amb una cinquantena d'infants

El Casalet de La Creu Roja va viure divendres una de les seves jornades més especials. L’empresa mataronina de roba infantil Bobo Choses va organitzar una gimcana d’activitats diverses amb els infants, de P3 a 6è de primària. Els jocs van tenir lloc al pati de l’Escola Rocafonda, on té lloc durant tot el mes d’agost el casalet. Des de fa 4 anys, l’empresa col•labora amb aquesta iniciativa que va néixer per garantir els àpats dels infants en situació de vulnerabilitat. Un total de 52 nens i nenes comparteixen jocs i activitats des de les 10 del matí fins les 5 de la tarda, una jornada en la que se’ls assegura l’esmorzar, el dinar i el berenar. Al llarg dels 6 anys de vida del Casalet s'han ampliat els objectius de la iniciativa i s’han inculcar als infants hàbits i valors positius. 

El projecte del Casalet de la Creu Roja es finança des de Serveis Socials i també amb recursos propis de la Creu Roja. Però l’impuls econòmic més important arriba, des de fa 4 anys, de la col•laboració de Bobo Choses, una empresa de roba infantil amb seu i el 90 per cent de la seva producció al territori que no només finança part de la iniciativa sinó que a més s’implica amb el projecte i organitza cada any una activitat que congrega els participants del Casalet amb els treballadors. A més, s’encarrega de proporcionar les samarretes que els infants porten a les sortides amb el casal.

El Casalet d’Estiu de la Creu Roja se celebra de l’1 al 31 d’agost a l’Escola Rocafonda. Per a l’edició d’aquest any, s’han programat activitats diverses, entre elles manualitats, tallers, excursions a la platja o una sortida al parc d’atraccions del Tibidabo.