El Casal Cívic Jaume Terrades compleix 40 anys

Divendres el Teatre Monumental va acollir l’espectacle de cloenda del 40è aniversari del Casal Cívic Jaume Terrades de Mataró. Un espectacle que va aplegar no només als socis sinó també als seus familiars per commemorar la tasca i la història d’una associació molt activa i consolidada a la ciutat. Des de l’any 1979 que és obert a tothom però en especial, a les persones grans i on amb l’ajut d’una vintena de voluntaris, es desenvolupen activitats de tota mena.

El plat principal de la festa de cloenda va ser la projecció d’un breu film sobre l’evolució del casal cívic, que combinava fotografies dels voluntaris, la banda de música creada en aquest local i de les activitats que s’han dut a terme durant aquests darrers anys. Segons l’Associació de Gent Gran, el que més es valora de les activitats de la celebració dels 40 anys del Jaume Terrades és l’esperit altruista dels voluntaris i en especial a la figura de Jaume Terrades. 

Un casal cívic que, segons l'associació de gent gran d'aquest, és absolutament necessari per a tota aquella gent gran inconformista que no vol deixar la vida activa. El Jaume Terrades no ha deixat mai de créixer des de la seva fundació l'any 1979 amb 25 socis i avui dia ja compta amb 3000.

 

Informa: L.Fernández / P.Villà