×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

El CAP Gatassa i el CAP Ronda Cerdanya tancaran els dissabtes

Els Centres d’Atenció Primària Gatassa i Ronda Cerdanya han hagut de reorganitzar els seus horaris d’atenció al públic. És per això que deixen d’obrir les seves portes els dissabtes. Des de l’Institut Català de la Salut a Mataró, organisme del qual depenen els dos CAPs, s’ha decidit establir aquesta mesura temporal seguint les recomanacions de prevenció del coronavirus.Fins ara, aquests dos Centres d’Atenció Primària obrien els dissabtes de 8 a 5 de la tarda. A partir de dissabte passat, els seus usuaris que precisin els seus serveis, hauran de redirigir-se a altres CAPs de la ciutat.

Així doncs, les persones que els tocava el CAP Ronda Cerdanya hauran de dirigir-se al CAP Rocafonda (ronda de Rafael Estrany, 8). El seu telèfon d’atenció és el 93 755 62 07. En canvi, els usuaris del CAP Gatassa hauran d’anar al CAP Ronda Prim (ronda de Joan Prim, 35). El seu telèfon d’atenció és el 93 741 50 44.

També canviarà d’ubicació aquest proper dissabte és l’atenció pediàtrica que es feia fins ara els dissabtes al CAP Ronda Prim. A partir d’aquest 28 de març, aquest servei es farà al CAP Rocafonda en la mateixa franja horària que fins ara, de 8 del matí a 5 de la tarda. Una modificació també temporal que es mantindrà fins a nou avís a causa de l’alerta sanitària del coronavirus.

Cal recordar que la Generalitat ha obert un portal temporal a internet que és gratuït i que permet realitzar molts dels tràmits que tradicionalment es fan en un Centre d’Atenció Primària, com per exemple, demanar receptes mèdiques. Aquesta web és lamevasalut.gencat.cat i s’hi pot donar d’alta o bé per telèfon trucant al 900 053 723 o omplint un formulari a la mateixa pàgina.

 

Informa: L.Sanmiquel / S.Ruiz