El CAP de Cirera-Molins preveu ampliar el servei abans d'acabar el 2018

El CAP de Cirera-Molins hauria de tenir entre 4 i 8 consultes més abans d’acabar aquest 2018. Una ampliació del servei que es faria amb la instal·lació de mòduls prefabricats que s’annexarien just al costat de l’equipament actual. Així ho ha anunciat el gerent del Consorci Sanitari del Maresme Ramon Cunillera en una entrevista al programa “I tu com estàs de salut” de Mataró Ràdio. Es tracta d’una solució provisional a la dificultat del centre d’absorbir el volum d’activitat d’aquests dos barris. De manera definitiva però el Departament de Salut s’ha compromès a construir un nou edifici, al costat de l’actual, per acollir el CAP de Cirera-Molins, que hauria de ser una realitat en un termini de 4 o 5 anys, en funció dels recursos disponibles del Departament.

L’augment de les consultes al CAP de Cirera-Molins serà una realitat quan el Cat Salut aprovi els pressupostos d’aquest any.  A partir d’aquest moment, la instal·lació dels mòduls i la seva adequació pot trigar d’un mes a un mes i mig. Pel que fa a la construcció del nou edifici és una proposta que descarta la d’ampliació de l’actual centre que hi havia sobre la taula. Segons Cunillera, l’ampliació de l’equipament actual tenia un pressupost massa elevat i amb només un increment del 20 o 25 per cent en la inversió, es garanteix un edifici que ha de tenir una vida més llarga.

Precisament el proper 1 de març d’aquest any el CAP de Cirera-Molins celebra els 25 anys de la seva posada en marxa. La necessitat d’ampliació ja fa anys que és una reivindicació de ciutat.

Tags: