El Cap d’Any s’avança a les discoteques de Mataró

Cocoa i Miracle han celebrat aquest dimecres les festes que no podran oferir el 31 de desembre per les noves restriccions per la pandèmia. Les xarxes socials s’han omplert d’imatges de la pista de ball plena de gent sense mascareta.

Grans discoteques de Mataró com Cocoa i Miracle han avançat aquest dimecres a la nit les celebracions de Cap d’Any que finalment no podran oferir el proper 31 de desembre a causa de la pandèmia. El Govern ha ordenat el tancament de l’oci nocturn una vegada més a partir d’aquesta mitjanit per contenir la Covid-19 i hi ha hagut locals contraris a la decisió que han volgut acomiadar-se dels seus clients amb el que han estat festes multitudinàries.  

En el cas de Cocoa, aquest dijous encara es podien veure a les seves stories a Instagram algunes imatges de la nit passada de seguidors del seu compte. Es tracta d’uns vídeos on centenars de persones estan ballant al mig de la pista sense mascareta. Pel que fa a Miracle, la discoteca no ha compartit cap vídeo, però ja havia anunciat a les seves xarxes socials que celebraria una festa avançada de Cap d’Any amb el nom ‘The Last Dance’, l’últim ball de l’any.

Tant Cocoa com Miracle havien apostat per celebrar grans festes de Cap d’Any el proper 31 de desembre per recuperar-se d’un any que ha estat fatal per al sector. Per això, igual que la resta de discoteques catalanes, veuen en la decisió del Govern de tancar l’oci nocturn un greuge comparatiu. Com altres locals, Cocoa i Miracle ja havien venut la major part de les entrades de les festes de Cap d’Any i ara hauran de tornar el diners als seus clients.

Informa: B. Doñate

Imatges: www.instagram.com/discotecacocoa