El CAP Cirera-Molins, 25 anys creixent

El CAP de Cirera Molins ha celebrat aquest dijous el seu 25è aniversari. En aquest quart de segle el centre ha quedat petit i encara l'aniversari amb la previsió de créixer. L'edifici, obra de l'arquitecte mataroní Manel Brullet, va començar a funcionar l'any 1993 donant servei a 13mil habitants. En aquell moment treballaven al centre 7 professionals. A dia d'avui el CAP Cirera Molins ha d'atendre 22mil usuaris amb 14 metges, 14 infermeres i havent incorporat psiquiatres, psicòlegs i activitat docent. El Centre d'Atenció Primària afronta els seus 25 anys amb l'anunci d'una ampliació provisional, amb mòduls prefabricats que s'instal·laran al costat de l'edifici. A llarg termini s’ha previst la construcció d'un nou edifici també proper a l'actual.

Per celebrar els 25 anys de funcionament, el CAP ha organitzat una jornada amb activitats en les que hi han participat treballadors i usuaris. Les propostes han estat des de tallers de relaxació, d'alimentació saludable fins a aprenentatge de reanimació.

Un dels elements que s'ha volgut posar de relleu en el marc d'aquesta jornada festiva ha estat la promoció de l'ús de la carpeta de salut perquè els usuaris puguin accedir a la informació mèdica a través d'internet.

 

Informa: C.Sánchez / J.Méndez / S.Mesa