El canetenc Joan Pera, nou president de la PIMEC al Maresme

PIMEC, la patronal de les Petites i Mitjanes Empreses de Catalunya, estrena president a la comarca del Maresme. És l’empresari canetenc Joan Pera, fins ara president de PIMEC Joves. Entre els seus objectius potenciar l’emprenedoria i fer-ho sobretot en els joves . De fet, la seva experiència al capdavant d'aquesta branca de l'entitat és un dels valors que pretén oferir com a representant dels petits i mitjans empresaris del Maresme. Des de PIMEC volen posar a l’abast dels emprenedors eines que facin créixer els seus projectes i ajudin a generar llocs de treball a la comarca. 

El nou president de la patronal es marca també l’objectiu de fer calar entre els autònoms i petits empresaris la necessitat d’associar-se. La intenció és fer lobby i establir sinèrgies amb l’administració, sindicats i altres agents del territori. Una d’aquestes necessitats és crear sinèrgies amb la universitat de TCM, però també amb centres de formació professional. Per Pera és un contrasentit que una comarca com el Maresme tingui uns índex d’atur tant elevats, però en canvi no pot cobrir la demanda de llocs de treball per falta de treballadors amb la qualificació necessària.     

Pera que va ser escollit a finals de juny, té fins a mitjans de setembre per configurar la nova Comissió Executiva de l’entitat al territori.