El BCN Maresme Business Club demana més sòl per a serveis en el Districte TCM

Districte TCM

El Barcelona Maresme Business Club reclama que l'ús terciari predomini en la urbanització de la zona del Tecnocampus. Així ho ha expressat el fòrum privat, integrat per una 50ena d’empreses, en el manifest “Un Maresme de noves oportunitats per estudiar, treballar i viure. El nostre futur estratègic en joc”, que han presentat aquest mes de febrer. El club assenyala que ara mateix el desenvolupament és preeminentment enfocat a la construcció d’habitatges i apunten que és bona notícia que s’hagin aconseguit rebaixar les intencions inicials. De tota manera consideren poc ambiciós destinar un 70 per cent del sector a ús residencial, perquè d’aquesta manera es perden oportunitats, segons apunten. Ho ha explicat en una entrevista al programa Mataró al Dia Víctor Recoder, president del Barcelona Maresme Business Club.

Un club d’empresaris i alts directius que pretén aplegar empreses amb interessos en el Maresme i que per tant els preocupa el desenvolupament econòmic i social de la comarca. En aquest sentit, es plantegen posar sobre la taula altres temàtiques com la situació del comerç del centre o les infraestructures que connecten la comarca amb Barcelona, així com el desenvolupament del Port. Ho ha explicat el secretari del Barcelona Maresme Business Club, David Anton.

El Barcelona Maresme Business Club va néixer l’any 2013 com un fòrum privat que treballa en els diferents àmbits que poden desenvolupar econòmica i socialment la comarca del Maresme. L’integren empreses tant de Mataró com del Maresme, com per exemple Illa Fantasia, Beiersdorf, Mataró Parc, Hallotex, Xocolates Torras, entre d’altres.

Informa: C.Sánchez/ O.Debat