El barri de Sant Simó celebra la seva festa

Les Festes de l’Aplec de Sant Simó 2019 han arribat al seu final. Van donar el tret de sortida el 13 d’octubre i s’han allargat fins avui dia 30. Les activitats més emblemàtiques però, van tenir lloc el cap de setmana. Malgrat que les que estaven previstes per dissabte es van haver d’anul·lar per motius aliens a l’organització, les de diumenge van ser tot un èxit.

A les 9 del matí les campanes de l’ermita de Sant Simó van ressonar donant pas, 3 hores després, a la tradicional Eucaristia dirigida pel rector Joan Josep Badia. Tot seguit, el consistori va rebre la família Robafaves, els Nans i l’Àliga que van dansar davant del gran grup de persones que es va aplegar a la plaça de l’Havana, un lloc al qual el barri s’hi sent molt arrelat.

A les 7 de la tarda va arribar el torn del Concert de Música Barroca que, com cada any, anava a càrrec del Quartet Barroc de Sant Simó. La novetat d’enguany va ser la participació de la soprano Flavia Camacho.

Tot i que l’Ermita de Sant Simó no va ser originalment pensada per convertir-se una sala de concerts, ha resultat ser un espai idoni per les seves característiques acústiques i històriques ja que encaixen perfectament amb la música que interpreta el Quartet Barroc de Sant Simó.

Informa: L.Sanmiquel / P.Villà