El 7è Certamen Carnavalesc comptarà amb la comparsa "El Botas"

El Centre Cívic Pla d'en Boet ha acollit aquest dissabte la presentació del 7è Certamen Carnavalesc Ciutat de Mataró que se celebrarà el pròxim 7 de març al Teatre Monumental. L'acte, organitzat per l'Associació Cultural Cita Flamenca, mostrarà una vegada més un repertori de xirigotes i comparses que aproparan la tradició i la cultura de Cadis a Mataró. Aquest any, com a novetat, actuarà la comparsa gaditana de Barcelona, "El Botas", que concursa al Concurs Oficial d'Agrupacions del Carnaval de Cadis (COAC).

El Certamen Carnavalesc, que va començar en petit format al Foment Mataroní, ha anat creixent en els darrers anys i ja és tot un referent a Catalunya, amb un bon percentatge de participants que formen part d'agrupacions punteres de Cadis.

En aquesta ocasió es podran veure les actuacions de les comparses La Dama Escarlata, de Mataró; Los Olvidados, de l’Hospitalet de Llobregat; La Huella, de Cerdanyola; i les xirigotes Hoy no me puedo levantar, d’Esplugues de Llobregat" i La canción del Vegano, de Barcelona.

Els showmans Toni Álvarez (Zika) i Juanma Quintero presentaran l'acte. Les entrades es poden aconseguir des del web culturamataro.cat

 

Informa: J.Peñaranda/