El 44è Llibre Gegant de Contes serà virtual aquest proper diumenge

El Llibre Gegant de Contes  s’adapta al confinament i arriba a la seva 44a edició més virtual que mai. La Comissió Ciutadana que l’organitza ha reinventat l’acte tot i que ja ha assegurat que hi participaran, cadascú des de casa seva, una vintena d’il·lustradors. Entre tots ells hi ha l’Antoni Luis, la Regina Puig, en Josep Maria De Ramon, la Lara Sànchez o en Xevi Ribas, entre d’altres. Uns il·lustradors que ja han rebut les làmines per poder dibuixar aquest proper diumenge, 26 d’abril, tots els contes dels nens i nenes de la ciutat.

Què ha de fer la ciutadania? Des de l’organització del Llibre Gegant de Contes demanen als mataronins més petits poder escriure el relat d’aquest any en una mitja pàgina vertical. Una edició especial i diferent que se sumarà a les 43 anteriors.

Totes les il·lustracions i contes es poden penjar a les xarxes socials amb les etiquetes #stjordimataro2020 i #llibregegant2020. A més, diumenge es podrà veure el Llibre Gegant de Contes a través d’aquesta casa, Mataró Audiovisual, que oferirà un programa especial de 12h a 14h del migdia on es podrà veure com els il·lustradors creen els dibuixos dels contes del Llibre Gegant d’aquest 2020.

Informa: M.Gómez