Dues persones ateses pel SEM en un desnonament al barri del Palau

El Sindicat de l’Habitatge denuncia la brutalitat de l’actuació dels Mossos i assegura que l’habitatge tornarà a quedar en mans d’una màfia en menys de 24 hores

Dues persones han resultat ferides aquest matí en un desnonament al carrer Siete Partidas, al barri del Palau, arran de la càrrega dels Mossos d'Esquadra contra els manifestants que intentaven impedir el desallotjament. Un dels ferits ha estat l'home a qui estaven desallotjant i l'altra, una dona amb crossa membre del Sindicat de l'Habitatge de Mataró. Tots dos han hagut de ser traslladats a l'Hospital en ambulància. Altres manifestants també han patit contusions fruit dels cops de porra dels agents.

L'organització ha denunciat l'agressivitat de la BRIMO penjant vídeos de l'actuació policial a través de les xarxes socials. Segons explica el sindicat, es tracta d'un pis d'un fons voltor on fins ara hi vivia un home amb un informe de vulnerabilitat dels Serveis Socials a causa de problemes de salut mental.

El Sindicat assegura que en les últimes dues setmanes s'han produït 3 desnonaments que amb menys de 24 hores han tornat a ser ocupats per màfies i rellogats a altres famílies. Un fet que demostra -diuen- la ineficàcia de l'acció.